Ondernemer en Story-expert Daan Schmidt

als spreker op je event, congres
of bijeenkomst (ook online)

Een keynote van Daan Schmidt zit vol energie, kennis, humor en interactie. Zijn jarenlange ervaring als spreker (sinds zijn 18de), ook internationaal, is duidelijk merkbaar. En hij maakt direct een connectie met het publiek, ook online in webinars en events.

Inspirerende, boeiende en praktische keynotes

 • Een keynote van Daan Schmidt is inspirerend, boeiend van begin tot eind en héél praktisch
 • Daan spreekt voor ondernemers, directeuren, managers en marketeers over ‘story’, marketing.
 • Daan spreekt in het Nederlands en Engels

Over Daan Schmidt

Daan Schmidt is de oprichter en mede-eigenaar van StoryBrand Nederland BV en mede-eigenaar van online marketingbureau Schmidt Communicatie (Buzzlytics BV) dat binnen 5 jaar groeide tot een onderneming met klanten in 16 landen.

Hij haalde de StoryBrand methode naar de Benelux en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek StoryBrand (juni 2021). StoryBrand werd direct een nummer 1 beststeller op Managementboek.nl en behoort nog steeds tot de bestverkochte marketingboeken van Nederland.

Hij weet hoe hij bedrijven en organisaties moet helpen om een overtuigend verhaal te vertellen. Inmiddels heeft hij honderden bedrijven en organisaties in Nederland en België geholpen om hun boodschap helder te krijgen zodat hun impact en omzet toeneemt. Daan is getrouwd, heeft 4 kinderen en woont in Leusden.

Bekend van…

Testimonials

‘StoryBrand werkt! De StoryBrand methode zou wat mij betreft het startpunt van ieders marketing moeten zijn. Het framework helpt je om je boodschap zó te communiceren dat je klant je begrijpt en zich aangetrokken voelt.’

Femke Hogema, Auteur, ondernemer, spreker en oprichter en directeur van Profit First Professionals BV

‘Met de baanbrekende methode van StoryBrand kan iedere ondernemer de resultaten van zijn of haar marketing direct verbeteren. Ik adviseer iedere ondernemer om dit boek, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn online marketingadviseur te kopen.’

Michiel Hordijk, Directeur IMK - Het Instituut voor Ondernemers

‘Dit baanbrekende boek is gebaseerd op een idee dat jouw bedrijf nieuw leven inblaast, inzichtelijk maakt en zelfs transformeert. Donald Miller biedt een specifieke, gedetailleerde en bruikbare methode die de manier waarop jij praat over je levenswerk verandert.’

Seth Godin, Bestsellerauteur

Onderwerpen van de Keynotes

StoryBrand Keynote

Hoe een heldere boodschap je bedrijf laat groeien

Veel bedrijven maken in hun marketing een cruciale fout: hun boodschap is niet helder, waardoor hun potentiële klanten niet begrijpen wat ze voor hen kunnen betekenen. En die fout kost hen letterlijk miljoenen euro’s omzet.

In een wereld waar we 3.000 marketingboodschappen per dag voor onze kiezen krijgen, is het van cruciaal belang dat bedrijven gehoord en gezien worden. Waarom? Omdat mensen niet de beste producten of diensten kopen, maar de producten en diensten die ze het snelst kunnen begrijpen. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Door te gaan werken met StoryBrand!

Het StoryBrand Framework verandert de manier waarop jij over jouw bedrijf praat, en waarschijnlijk ook de manier waarop je zakendoet. Elk jaar helpen we met StoryBrand duizenden bedrijven te stoppen met geld te verspillen aan marketing en te groeien door hun boodschap te verduidelijken. Dit framework werkt ook voor jou, ongeacht de bedrijfstak waarin je werkt.

Of je nu zzp’er bent, directeur van een mkb-onderneming of de ceo van een miljoenenbedrijf, StoryBrand is een paradigma verschuivende marketingmethode. Het helpt je om je boodschap echt te verhelderen en zo te verwoorden dat de klant direct begrijpt wat jouw product of dienst voor hem kan betekenen. Die sterke en unieke boodschap kun je vervolgens toepassen in al je marketinguitingen. Van je website en social media tot je offertes en presentaties.

 • Duur: 30-60 minuten
 • Investering live bijeenkomst: € 4.500, – excl. btw
 • Investering online bijeenkomst: € 2.250, – excl. btw
 • Inclusief voorbespreking en korte promo video

Marketing Made Simple Keynote

Het StoryBrand stappenplan voor ieder bedrijf

Deze keynote is voor iedere ondernemer en marketing professional die zijn of haar bedrijf wil laten groeien. Deze keynote laat je zien hoe je een salesfunnel creëert en implementeert zodat je meer verkeer krijgt naar je bedrijf en je verkoop toeneemt. Elke dag verliest je bedrijf verkoopkansen, tenzij je een duidelijk pad hebt om nieuwe klanten aan te trekken.

Gelukkig hoef je het wiel niet zelf uit te vinden. Gebaseerd op de bewezen principes van StoryBrand is di teen 5-delige checklist voor je marketing en sales.

De ultieme resource voor marketingprofessionals en ondernemers waarmee ze een salesfunnel kunnen creëren om hun boodschap te communiceren in de markt.

 • Ontdek de 3 stadia van klantrelaties
 • Hoe creëer en implementeer je een marketingplan waar je nooit spijt van krijgt
 • Hoe creëer je een salesfunnel die de juiste klanten aantrekt.
 • De kracht van e-mail en hoe je campagnes maakt die echt werken
 • De 5 onderdelen die niet mogen ontbreken op je website
 • Duur: 60 minuten
 • Investering live bijeenkomst: € 4.500, – excl. btw
 • Investering online bijeenkomst: € 2.250, – excl. btw
 • Inclusief voorbespreking en korte promo video

Heb je interesse in een keynote van Daan Schmidt?

Maak gebruik van onderstaand formulier of stuur een e-mail naar Angelique van der Meyden via angelique@storybrand.nl en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.