Live Workshop • 11 juni 2024

Dé workshop die je helpt
om een heldere boodschap te creëren
zodat je bedrijf groeit

Creëer een duidelijke boodschap en een 5-delig marketingplan voor je bedrijf

Dé workshop die je helpt om een heldere boodschap te creëren zodat je bedrijf groeit

Creëer een duidelijke boodschap en een 5-delig marketingplan voor je bedrijf

Worstel jij met de boodschap van jouw bedrijf?

 • Is het lastig om uit te leggen wat je doet?

 • Is je recente marketingcampagne geflopt?

 • Is het tijd om je website een opfrisbeurt te geven?

 • Heb je moeite om nieuwe leads te krijgen?

 • Is jouw marketing een hoofdpijndossier?

 • Heb je een eenduidige boodschap nodig voor je team?

Als dat zo is dan helpt deze workshop je om een heldere boodschap te creëren waar klanten op reageren.

StoryBrand werkt voor B2B en B2C bedrijven

 • Financiële adviseurs

 • Grootbedrijven

 • Retail

 • Techbedrijven

 • Consultants

 • Midden- en kleinbedrijf

 • Makelaars

 • Startups

 • Non-profits

 • Dienstverleners

 • Restaurants

 • ZZP’ers

 • Fabrikanten

 • Medische professionals

 • Overheidsinstellingen

 • Banken

 • Sportteams en -organisaties

 • … en meer!

Als je woorden gebruikt om te verkopen, dan heb je StoryBrand nodig.

Heb je een vraag? Bel ons 033 200 74 70

‘StoryBrand werkt! De StoryBrand methode zou wat mij betreft het startpunt van ieders marketing moeten zijn. Het framework helpt je om je boodschap zó te communiceren dat je klant je begrijpt en zich aangetrokken voelt.’

Femke Hogema

Femke Hogema

Auteur, ondernemer, spreker en oprichter
& directeur van Profit First Professionals BV

Het is tijd om je boodschap te verduidelijken en een plan te maken

Bestel je ticket

BESTEL JE TICKET

Volg de workshop

VOLG DE WORKSHOP

Krijg duidelijkheid en inspiratie

KRIJG DUIDELIJKHEID EN INSPIRATIE

Ontdek hoe het StoryBrand proces bedrijven heeft geholpen om hun omzet te verviervoudigen

Wat maakt StoryBrand zo anders

Het StoryBrand Framework is revolutionair omdat het je leert om niet langer de held te spelen in het verhaal. Het laat je zien hoe je klanten uitnodigt in een verhaal. Inmiddels hebben duizenden bedrijven wereldwijd hun omzet enorm zien toenemen door gebruik te maken van het StoryBrand Framework en het marketingsysteem. Maar hoe weet je nu of je het goed doet? Door een workshop te volgen.

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om duidelijk te communiceren en hebben honderden grote en kleine bedrijven geholpen om hun boodschap te verduidelijken. En wanneer je je boodschap verduidelijkt, begint je website voor je te werken, veranderen je medewerkers in een verkoopteam en gaan je klanten jouw boodschap verspreiden.

De StoryBrand Workshop wordt gegeven door Daan Schmidt, oprichter van StoryBrand Nederland. Daan bestudeert de kracht van het verhaal sinds 2017. Al eeuwenlang is verhalen vertellen de taal van de mensheid. Zijn boek StoryBrand staat in de top 5 marketingboeken van Nederland en is nummer 1 in de top 100 van alle managementboeken van Nederland.

Inmiddels heeft Daan honderden bedrijven geholpen om hun boodschap helder te krijgen. Toen Daan in de periode van 2017 tot 2020 zag hoe het SB7 framework structureel leidde tot omzetgroei voor de bedrijven die hij en zijn team hielp, viel het kwartje en richtte hij in 2021 StoryBrand Nederland op.

Tijdens de StoryBrand Workshop leer je:

 1. Een bewezen communicatieformule die gebruikt wordt in duizenden Hollywood films. Je gaat volledig begrijpen hoe een verhaal werkt en waarom het de meest krachtige tool is om het menselijk brein te overtuigen.
 2. Zien hoe deze formule gebruikt wordt door de grootste merken in de wereld in hun commercials, advertenties en websites.
 3. En je gaat het framework toepassen in de boodschap van je bedrijf, inclusief je website(s), e-mailmarketing, presentaties, offertes, elevator pitches, etcetera. StoryBrand gaat je helpen om een duidelijke boodschap te creëeren die het verschil maakt.

Het menselijk brein wordt aangetrokken tot DUIDELIJKHEID en gaat altijd weg van verwarring. Wanneer klanten verward zijn over wat jij te bieden hebt, dan gaan ze aan je voorbij. Op zoek naar iemand die wel duidelijk zegt wat hij voor ze kan betekenen.

Wanneer je eenmaal je boodschap hebt verduidelijkt, gaat je bedrijf groeien. Bedrijven die hun boodschap verduidelijken winnen in hun markt. Bestel vandaag nog je ticket voor de StoryBrand Workshop en breng deze door met Daan Schmidt en zijn team. Waarom? Omdat niemand zal weten hoezeer ze jouw product of dienst nodig hebben totdat je het op de juiste manier vertelt.

Testimonials

‘Wij zijn techneuten en vertelden in ons verhaal alleen de inhoud en techniek. De workshop hield ons een spiegel voor, en liet ons focussen op het verhaal vanúit onze doelgroep en het probleem waar ze mee kampen. We hebben nu een werkende marketingmachine die wél resultaat behaalt.’

foto_Harold_Vreeman_pmaHarold Vreeman, Directeur PMA Nederland

‘We moesten binnen zeer korte tijd zeer veel zelfstandig professionals vinden, maar wisten niet hoe we die precies aan moesten spreken. Door de StoryBrand workshop staat nu duidelijk op papier wat onze doelgroep wil horen en weten, en hoe wij hen kunnen bereiken met ons verhaal. De inzet van dit script in een reeks aan webinars heeft ons concreet 40 extra sales in de eerste 3 maanden opgeleverd.’

foto_jesse_meijers_triggreJesse Meijers, Co-founder of Triggre

‘We wilden van offline naar online, maar wisten niet hoe we dit concreet aan moesten pakken. De StoryBrand workshop stelde ons in staat uniformiteit te bouwen in al onze uitingen, offline en online. De inzet van dit model heeft ons extra leads en aanvullende verkoop in diverse landen gebracht.’

foto_martijn_geerdinkMartijn Geerdink, Directeur Menzing

LIVE WORKSHOP

Wat is mijn investering?

Hoeveel kost een onduidelijke boodschap je? Hoeveel potentiële klanten kunnen jouw aanbod niet horen in een zee van herrie? Hoeveel van jouw events zijn halfleeg omdat mensen niet weten waarom ze moeten komen? Hoeveel mensen gaan voorbij aan jouw consultancy? Zijn potentiele klanten in staat om te begrijpen waarom ze jouw product of dienst nodig hebben? Een gebrek aan duidelijkheid kost je nu al meer dan je denkt.

LIVE WORKSHOP

PRE-ORDER

verloopt 1 mei

€ 595

Per persoon

LIVE WORKSHOP

EARLY BIRD

verloopt 1 juni

€ 695

Per persoon

LIVE WORKSHOP

REGULAR TICKET

verloopt 11 juni

€ 795

Per persoon

Heb je een vraag? Bel 033-2007470