• 18 juni 2024

 • Exclusief voor SaaS bedrijven

 • slechts 15 plaatsen beschikbaar

StoryBrand Workshop

Een heldere boodschap voor
jouw SaaS in 1 dag

Je hebt een geweldig SaaS product, maar het is lastig uit te leggen aan klanten.

StoryBrand Workshop

Een heldere boodschap voor jouw SaaS in 1 dag

Je hebt een geweldig SaaS product, maar het is lastig uit te leggen aan klanten.

 • 18 juni 2024

 • Exclusief voor SaaS bedrijven

 • Slechts 15 plaatsen beschikbaar

We begrijpen het, het is nooit fijn als je niet het beoogde resultaat uit je marketing haalt…

 • Is het lastig om uit te leggen wat je doet?

 • Is je recente marketingcampagne geflopt?

 • Is het tijd om je website een opfrisbeurt te geven?

 • Heb je moeite om nieuwe leads te krijgen?

 • Is jouw marketing een hoofdpijndossier?

 • Heb je een eenduidige boodschap nodig voor je team?

Als dat zo is dan meld je dan aan voor deze SaaS Bazen editie van de StoryBrand Live Workshop.

Luister hier de podcast:

‘Hoeveel kost een onduidelijke boodschap je? Hoeveel potentiële klanten begrijpen niet direct waarom ze jouw product of dienst nodig hebben? Heel veel SaaS bedrijven worstelen met het formuleren en implementeren van een heldere boodschap. Na het volgen van de StoryBrand Workshop heb ik 6x zoveel sign-ups gekregen voor mijn SaaS bedrijf.’

Femke Hogema

Johan de Wit

Founder of SaaS Summit Benelux
Founder SaaS Bazen

Het is tijd om je boodschap te verduidelijken en een plan te maken

Bestel je ticket

BESTEL JE TICKET

Volg de workshop

VOLG DE WORKSHOP

Krijg duidelijkheid en inspiratie

KRIJG DUIDELIJKHEID EN INSPIRATIE

Ontdek hoe het StoryBrand proces bedrijven heeft geholpen om hun omzet te verviervoudigen

Wat maakt StoryBrand zo anders

Het StoryBrand Framework is revolutionair omdat het je leert om niet langer de held te spelen in het verhaal. Het laat je zien hoe je klanten uitnodigt in een verhaal. Inmiddels hebben duizenden bedrijven wereldwijd hun omzet enorm zien toenemen door gebruik te maken van het StoryBrand Framework en het marketingsysteem. Maar hoe weet je nu of je het goed doet? Door een workshop te volgen.

Wij begrijpen hoe moeilijk het is om duidelijk te communiceren en hebben honderden grote en kleine bedrijven geholpen om hun boodschap te verduidelijken. En wanneer je je boodschap verduidelijkt, begint je website voor je te werken, veranderen je medewerkers in een verkoopteam en gaan je klanten jouw boodschap verspreiden.

De StoryBrand Workshop wordt gegeven door Daan Schmidt, oprichter van StoryBrand Nederland. Daan bestudeert de kracht van het verhaal sinds 2017. Al eeuwenlang is verhalen vertellen de taal van de mensheid. Zijn boek StoryBrand staat in de top 5 marketingboeken van Nederland en is nummer 1 in de top 100 van alle managementboeken van Nederland.

Inmiddels heeft Daan honderden bedrijven geholpen om hun boodschap helder te krijgen. Toen Daan in de periode van 2017 tot 2020 zag hoe het SB7 framework structureel leidde tot omzetgroei voor de bedrijven die hij en zijn team hielp, viel het kwartje en richtte hij in 2021 StoryBrand Nederland op.

Tijdens de SaaS Bazen StoryBrand Workshop leer je:

 1. Een bewezen communicatieformule die gebruikt wordt in duizenden Hollywood films. Je gaat volledig begrijpen hoe een verhaal werkt en waarom het de meest krachtige tool is om het menselijk brein te overtuigen.
 2. Zien hoe deze formule gebruikt wordt door de grootste merken in de wereld in hun commercials, advertenties en websites.
 3. En je gaat het framework toepassen in de boodschap van je bedrijf, inclusief je website(s), e-mailmarketing, presentaties, offertes, elevator pitches, etcetera. StoryBrand gaat je helpen om een duidelijke boodschap te creëeren die het verschil maakt.

Het menselijk brein wordt aangetrokken tot DUIDELIJKHEID en gaat altijd weg van verwarring. Wanneer klanten verward zijn over wat jij te bieden hebt, dan gaan ze aan je voorbij. Op zoek naar iemand die wel duidelijk zegt wat hij voor ze kan betekenen.

Wanneer je eenmaal je boodschap hebt verduidelijkt, gaat je bedrijf groeien. Bedrijven die hun boodschap verduidelijken winnen in hun markt. Bestel vandaag nog je ticket voor de StoryBrand Workshop en breng deze dag door met Daan Schmidt en zijn team. Waarom? Omdat niemand zal weten hoezeer ze jouw product of dienst nodig hebben totdat je het op de juiste manier vertelt.

Testimonials

‘Deze cursus heeft me geholpen om onze communicatie te bekijken vanuit het perspectief van een prospect. Hoe kunnen we storytelling gebruiken om de prospect te bewegen naar het resultaat dat we willen. Een aanrader voor iedereen.’

Rewien Algoo, Momice

‘Wat een interessante en nuttige workshop was dit. De specifieke dag voor SaaSbedrijven zorgde voor focus en verdieping. Ook de toevoeging van SaaS-kenner Johan voegde veel toe. In eerste instantie was ik bang dat er veel overlap of herhaling uit het boek zou plaatsvinden, maar dat was geenszins het geval. Er werd gestuurd op concrete output en Daan en Johan vonden een mooie balans tussen consultant en workshop-host. In combinatie met de kennis van de andere deelnemers ontstond een hele mooie synergie. ‘

Fleur Oude Voshaar

‘De StoryBrand workshop – Saasbazen editie is een zeer praktische workshop gegeven door Daan en Johan. Deze workshop helpt je in één dag op weg een verhaallijn neer te zetten, die duidelijk is voor je prospects en klanten. Met concrete feedback en hulp van andere Saas-bedrijven. En het is nog leuk ook!’

Stephan van den Bremer, Exatom.io

LIVE WORKSHOP

Wat kost een onduidelijke boodschap je?

Hoeveel potentiële klanten kunnen jouw aanbod niet horen in een zee van herrie? Hoeveel van jouw events zijn halfleeg omdat mensen niet weten waarom ze moeten komen? Hoeveel mensen gaan voorbij aan jouw consultancy? Zijn potentiële klanten in staat om te begrijpen waarom ze jouw product of dienst nodig hebben? Een gebrek aan duidelijkheid kost je nu al meer dan je denkt.

SaaS Bazen StoryBrand Workshop 18 juni

SAASBAZEN

TIJDELIJK AANBOD

 • Online training t.w.v. €497,- Direct toegang (1 jaar)

 • Gesigneerd StoryBrand boek (t.w.v. € 27,99)

 • Je wordt deze dag in de watten gelegd

 • Audioboek

 • Goodie Bag

 • Koffie, thee, versnaperingen, uitgebreide lunch

 • Diverse StoryBrand templates

€ 795 € 995

Per persoon

Heb je een vraag? Bel 033-2007470